Museovierailu

Palvelut

NELJÄN MARKAN PUTIIKKI

Nelimarkka-museon yhteydessä toimii pieni museokauppa, josta voi ostaa postikortteja, taidejulkaisuja ja pieniä muistoesineitä museovierailusta.

KESÄKAHVILA JEMMA

Jemma palvelee kesäisin museon aukioloaikoina ti-la. Tarjolla kahvia, pientä purtavaa ja alkoholittomia virvokkeita.

Nelimarkka-leivoskahvit

Museon nimikkoleivos on paikallisen konditoria Kultahehkun suklainen kuppikakku, jonka voi nauttia Alajärven nuorisotoimen Kesäkahvila Jemmassa.

Nelimarkka-leivos 4 €

Nelimarkka-leivos ja kahvi 5,5 €

Lisätietoja p. 040 5598327, info@nelimarkka-museo.fi

 

ESTEETTÖMYYS

Huomaathan, että museorakennus ei ole esteetön. Museoon pääsee pyörätuolilla, rollaattorilla ja lastenvaunujen kanssa, mutta museossa on useita kerroksia ja kynnyksiä sekä portaita on paljon. Kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä ja ramppeja pitkin ja henkilökuntamme auttaa mielellään. WC-tilamme eivät ole esteettömät.

Henkilökohtaiset avustajat pääsevät museoon ilmaiseksi avustettavan mukana. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita.

Lisätietoja voi kysyä museon asiakaspalvelusta.

 

 

OPASTUKSET

Opastuksen kesto on noin 45 minuuttia ja sisältö sovitaan ryhmän toiveiden mukaan. Opastuksessa voidaan kiertää koko museo tai keskittyä joko pysyvään tai vaihtuvaan näyttelyyn, jolloin aika jakautuu näyttelyiden välillä. Varaathan opastuksen etukäteen.

Opastus museon aukioloaikana 30 € + pääsymaksut

Opastus aukioloajan ulkopuolella 70 € + pääsymaksut


TYKY-PÄIVÄ

Vietä työporukan kanssa mukava päivä Nelimarkka-museossa! Päivään varataan kolme tuntia ja se suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaan. Kokonaisuuteen kuuluu tutustuminen museoon ja näyttelyihin, leivoskahvit sekä työpajaosuus, jossa ryhmä pääsee itse kuvallisen työskentelyn ääreen.

Päivään voidaan lisätä myös muuta ohjelmaa, jonka ryhmä maksaa erikseen. Voimme esimerkiksi järjestää aamupalan, lounaan tai leivoskahvit Nelimarkka-museossa tai Villa Nelimarkassa.

Tyky-paja 5–15 henkilöä: 25 €/hlö, sisältää sisäänpääsyn, näyttelyopastuksen, työpajaohjauksen ja materiaalit.