Museovierailu

Palvelut

NELJÄN MARKAN PUTIIKKI

Nelimarkka-museon yhteydessä toimii pieni museokauppa, josta voi ostaa postikortteja, taidejulkaisuja ja pieniä muistoesineitä museovierailusta.

CAFE DE NELIMARKKA

Kesäkahvila Cafe de Nelimarkka palvelee kesäisin museon aukioloaikoina. Tarjolla kahvia, pientä purtavaa ja alkoholittomia virvokkeita.

Nelimarkka-leivoskahvit

Nelimarkka-museosta on mahdollista varata myös leivoskahvit vierailun yhteyteen. Museon nimikkoleivos on paikallisen konditoria Kultahehkun suklainen kuppikakku, jonka voi nauttia museon Café de Nelimarkassa ennen tai jälkeen vierailun. Varaathan kahvitarjoilun etukäteen!

Nelimarkka-leivos 4 €

Nelimarkka-leivos ja kahvi 5 €

Lisätietoja, varaukset ja opastukset: p. 040 5598327, info@nelimarkka-museo.fi

OPASTUKSET

Opastuksen kesto on noin 45 minuuttia ja sisältö sovitaan ryhmän toiveiden mukaan. Opastuksessa voidaan kiertää koko museo tai keskittyä joko pysyvään tai vaihtuvaan näyttelyyn, jolloin aika jakautuu näyttelyiden välillä. Varaathan opastuksen etukäteen.

1-10 henkilön ryhmä 20 € + pääsymaksut

11 tai useampi henkilö 30 € + pääsymaksut


TYKY-PÄIVÄ

Vietä työporukan kanssa mukava päivä Nelimarkka-museossa! Päivään varataan kolme tuntia ja se suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaan. Kokonaisuuteen kuuluu tutustuminen museoon ja näyttelyihin, leivoskahvit sekä työpajaosuus, jossa ryhmä pääsee itse kuvallisen työskentelyn ääreen.

Päivään voidaan lisätä myös muuta ohjelmaa, jonka ryhmä maksaa erikseen. Voimme esimerkiksi järjestää aamupalan tai lounaan Nelimarkka-museossa tai Villa Nelimarkassa.

Tyky-paja 5–15 henkilöä: 20 €/hlö, sisältää sisäänpääsyn, näyttelyopastuksen, Nelimarkka-leivoskahvit, työpajaohjauksen ja materiaalit.

Tyky-paja muualla kuin Nelimarkka-museossa: 20 €/hlö + päiväraha ja kilometrikorvaus.