Taiteilija­residenssi­ohjelmat

Nelimarkka-museon kokonaisuuteen kuuluva kansainvälinen Nelimarkka-residenssi toimii Eero Nelimarkan kesähuvilassa, Villa Nelimarkassa, joka sijaitsee noin 500 m päässä varsinaisesta museorakennuksesta.

Nelimarkka-residenssiin on avoin haku suomalaisille ja ulkomaalaisille eri alojen taiteilijoille kaksi kertaa vuodessa.

Residenssin tilat

Villa Nelimarkkaa ympäröi suuri piha ja yläkerta on suunniteltu erityisesti taiteilijan työtilaksi. Huvilasta löytyy kaksi valoisaa työskentelytilaa ja kaksi makuuhuonetta. Valittavissa on erillinen makuuhuone avoimella työtilalla tai työtilan ja makuuhuoneen yhdistelmä. Sekä työtilat että makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Residenssin varusteisiin kuuluvat liinavaatteet, keittiötarvikkeet, polkupyörä, tv, pyykinpesumahdollisuus ja Wi-Fi.

Vuokra

Residenssin vuokra on 400 €/kk tai 200 €/kk ja museossa järjestetty työpaja.

Taiteilijat maksavat omat materiaalinsa sekä elämis- ja matkakustannuksensa. Halutessaan taiteilija voi tarjota työpajan museoasiakkaille. Museo hankkii työpajassa käytettävät materiaalit. Työpajasta sovitaan aina erikseen.

Residenssitalo toimii kesäisin myös näyttely- ja tapahtumapaikkana ja huvilan alakerrassa saatetaan järjestää satunnaisia tapahtumia myös muina aikoina.

HAKU RESIDENSSIIN

Täytä sähköinen hakulomake tai halutessasi hakulomake (Word) (muista allekirjoittaa) ja lähetä se joko postilla tai sähköpostilla. Lisää hakemukseen työsuunnitelmasi, esimerkkejä aiemmista töistäsi ja cv. Tarkista, että hakemuksessasi on residenssijakson toivottu aikaväli ja päivämäärät. Jos word-tiedoston täyttäminen ei onnistu, voit printata PDF-hakulomakkeen: Residenssin hakulomake (PDF)

Lähetä hakemuksesi Nelimarkka-museon osoitteeseen:
Nelimarkka-museo
Pekkolantie 115
62900 Alajärvi
tai sähköpostilla osoitteeseen: residenssiohjelma.nelimarkka-museo@alajarvi.fi

Sähköinen hakulomake Nelimarkka-residenssiin

Haku Nelimarkka-residenssiin

Haluatko pitää työpajan?

Sähköinen valtuutus

Tämä lomake on suojattu reCAPTCHA:lla. Googlen yksityisyyskäytäntö ja palveluehdot pätevät.