Ryhmille

OPASTUS

Opastus kestää noin 45 min. ja sen sisältö sovitaan ryhmän toiveiden mukaan. Opastuksessa voidaan kiertää koko museo tai keskittyä joko pysyvään tai vaihtuvaan näyttelyyn.

Meillä ei valitettavasti ole esteettömiä wc-tiloja.

Hinnat:
Museon aukioloaikana 30 € + pääsymaksut
Museon aukiolojen ulkopuolella 70 € + pääsymaksut

 

OPASTUS JA LEIVOSKAHVIT

Taidemaalari ja taideprofessori Eero Nelimarkka perusti Nelimarkka-museon Alajärvelle vuonna 1964. Nykyään museo toimii myös Etelä-Pohjanmaan maakuntataidemuseona. Nelimarkan taideteosten lisäksi museossa on esillä pääasiassa koti- ja ulkomaista nykytaidetta. Ennen taiteilijaksi ryhtymistään Eero Nelimarkka kouluttautui kondiittoriksi. Erityinen Nelimarkka-leivos luotiin kunnianosoituksena Nelimarkan elinikäiselle mieltymykselle makeisten luomiseen. Tätä herkkua pääsee nauttimaan kierroksen lomassa museokahvilassa.

Saatavuus ympäri vuoden; kesto 1 tunti

Meillä ei valitettavasti ole esteettömiä wc-tiloja.

Hinnat:
Museon aukioloaikana 30 € + pääsymaksut + 5 € / leivoskahvi
Museon aukiolojen ulkopuolella 70 € + pääsymaksut + 5 € / leivoskahvi

Hinta sisältää opastetun kierroksen näyttelyissä, vapaan tutustumisen näyttelyihin opastuksen jälkeen sekä kahvin ja Nelimarkka-leivoksen Museokahvilassa.

Opastukset varataan etukäteen (opastus ja leivoskahvit viimeistään kaksi viikkoa ennen opastusta) osoitteesta opastukset.nelimarkka-museo@alajarvi.fi tai soittamalla numeroon 044 297 0501. Peruutukset edellisenä päivänä klo 17 mennessä.

TYKY-PÄIVÄ

Vietä työporukan kanssa mukava päivä Nelimarkka-museossa! Päivään varataan kolme tuntia ja se suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaan. Kokonaisuuteen kuuluu tutustuminen museoon ja näyttelyihin, leivoskahvit sekä työpajaosuus, jossa ryhmä pääsee itse kuvallisen työskentelyn ääreen.

Päivään voidaan lisätä myös muuta ohjelmaa, jonka ryhmä maksaa erikseen. Voimme esimerkiksi järjestää aamupalan, lounaan tai leivoskahvit Nelimarkka-museossa tai Villa Nelimarkassa. Näistä on ilmoitettava museolle viimeistään kaksi viikkoa etukäteen.

Meillä ei valitettavasti ole esteettömiä wc-tiloja.

Tyky-paja 5–15 henkilöä: 25 €/hlö, sisältää sisäänpääsyn, näyttelyopastuksen, työpajaohjauksen ja materiaalit.