Menneet

Hetki ja tulevaisuus

Seinäjoen taiteilijaseura 60 vuotta

4.9.2021 – 9.1.2022

Seinäjoen Taiteilijaseuran 60-vuotisjuhlanäyttely rakentuu hetki ja tulevaisuus -teeman ympärille.  

Näyttelyssä esitellään 20 Seinäjoen Taiteilijaseuran jäsentaiteilijan teoksia. Näyttelyn teema tarjoaa taiteilijalle mahdollisuuden pohtia laajemmin hetkellisyyttä taiteen tekemisessä. Taiteelliset toimet tai innoituksen hetki voivat joskus näyttäytyä hetkellisinä jättäen kuitenkin jälkensä meihin ja ympäristöömme, muokaten ja uudistaen tulevaa. 

Näyttelyn teoksissa taiteilijat lähestyvät teemaa monipuolisesti. Mitkä ovat tulevaisuuden mahdollisuudet tai uhkakuvat? Ympäristö kokonaisuutena muotoilee meitä ja me vaikutamme kaikkeen meitä ympäröivään. Millaisessa ympäristössä elämme ja millaisen ympäristön jätämme tuleville sukupolville? Millaisia ovat kestävät valinnat taiteessa ja taiteen tekemisessä ja millaista muutosta haluamme saada aikaan ympäristössämme?  

Näyttelyssä on esillä teoksia seuraavilta taiteilijoilta: Minna Bengs ja Tanja Huuskonen, Marita Erkkola-Järvinen, Hilla Hautanen, Tapio Hirvonen, Seppo Kari, Niina Keltamäki, Petra Koivisto, Piia Koski, Marika Koskimäki, Tiina Laasonen, Raine Liimakka, Antti Maasalo, Nina Nahkala, Anne Niemi, Tarja Polari, Tuulikki Päällysaho, Jamie Ranta, Minna Salonen, Seppo J.  Tanninen ja Katri Yli-Erkkilä.