Tapahtuma

Kesäseikkailu

Tanssi- ja musiikkituokio koko perheelle Nelimarkka-museolla maanantaina 12.7.2021 klo 16.00

6.7.2021 – 12.7.2021

Nelimarkka-museolla tanssitaan ja musisoidaan tanssitaiteilija ja -pedagogi Viivi Sjöblomin ja muusikko Terhi Sjöblomin kanssa maanantaina 12.7.2021 klo 16.00! Tässä laadukasta lastenmusiikkia ja tanssitaidetta yhdistävässä esityksessä päästään nauttimaan harmonikan sulosoinnuista ja sukeltamaan mukaan kesäisiin lauluihin ja tansseihin.

Esitys on värikäs, vauhdikas ja iloinen. Se tempaa mukaan uimaretkelle ja antaa kesäsään yllättää. Teos on saanut inspiraatiota kansanmusiikista ja 80-luvun lastenohjelmien estetiikasta.

Teos sai ensi-iltansa Vaasan taiteiden yönä 2020. Tulevana keväänä ja kesänä 2021 teos tekee laajan kesäkiertueen Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella, sekä kiertää päiväkoteja Vaasan alueella.

Tuokio on suunnattu 7-vuotiaille sekä nuoremmille perheineen. Kesto n. 30 min. Vapaa pääsy!

Teosta ovat tukeneet Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahasto ja Pohjanmaan tanssin aluekeskus.

Esiintyjät:

Viivi Sjöblom on Mustasaaressa asuva tanssitaiteilija, joka valmistui tanssipedagogiksi Tukholman Dans och Cirkushögskolanista vuonna 2017. Viime vuodet Viivi on toiminut tanssin parissa Pohjanmaan alueella.

Terhi Sjöblom on Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri. Terhi on esiintynyt ja kilpaillut ympäri Eurooppaa. Tällä hetkellä Terhi toimii harmonikansoiton lehtorina Vantaan musiikkiopistossa.